Bruid geeft borstvoeding tijdens jawoord

Danielly Katsue (24) uit Brazilië gaf borstvoeding aan haar zoontje Kaua toen ze in het huwelijk trad met echtgenoot Kale Rios (26). ,,De bruid heeft zo op een prachtige manier aangetoond dat borstvoeding op ieder moment en op iedere plaats gegeven kan worden”, aldus fotografe Monica Carvalho, die de beelden op Instagram postte. Daar kregen de foto’s veel positieve reacties.

Borstvoeding jawoord

De fotografe aarzelde eerst om de foto’s op social media te delen. ,,Ik was bezorgd om de reacties, maar daarna was ik ervan overtuigd dat mensen de beelden net zo mooi zouden vinden als ik”, vertelde Carvalho aan de Britse Daily Mail.

En gelijk kreeg ze. De respons was overweldigend. ,,Heel wat mensen lieten weten dat de kiekjes hen hadden ontroerd”, zei Carvalho. ,,Wat een geweldige foto, dit beeld straalt zo veel liefde uit”, klonk het onder meer. ,,Dit is de perfecte bruid”, schreef een ander.

Ongepast
Toch reageerde niet iedereen positief op de foto’s. Sommigen beschuldigden de bruid ervan aandacht te zoeken en anderen vonden het tafereel ongepast.

De fotografe onthoudt vooral de vele positieve reacties die de foto’s hebben losgemaakt. Volgens haar tonen de beelden aan dat ,,vrouwen erop kunnen vertrouwen dat ze hun baby’s mogen voeden op welke plaats en tijdstip dan ook, onafhankelijk van wie toekijkt”.

Bron: ad.nl

Borstvoeding jawoord