Intake

Tussen uw 32e en 36e zwangerschapsweek neemt de kraamverzorgende van Care4U Kraamzorg contact met u op voor een intakegesprek. Wanneer het uw eerste kindje is, dan vindt dit gesprek bij u thuis plaats. 

Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de kraamverzorgende en kunt u samen met haar een plan opstellen voor de kraamperiode. Tevens kunt u tijdens dit gesprek al uw wensen bespreken, vragen stellen en krijgt u informatie over het aantal uren kraamzorg dat u kunt verwachten. 

Het is mogelijk dat tijdens uw kraamperiode een andere kraamverzorgende komt. Als u nog vragen heeft, kunt u die gerust stellen.

Wanneer het niet uw eerste kindje is, zal de intake telefonisch plaatsvinden.

Kraamdossier Care4U kraamzorg

De kraamverzorgende neemt het kraamdossier mee als het uw eerste kindje is, neemt de kraamverzorgende het kraamdossier mee bij de intake. Is het niet uw eerste kindje dan neemt de kraamverzorgende het dossier mee bij aanvang van de kraamzorg of stuurt het naar u toe.
tijdens intake Kraamdossier Care4U Kraamzorg

Het kraamdossier begeleidt u tijdens de kraamperiode met veel tips. Ook schrijft de kraamverzorgende van Care4U kraamzorg hier iedere dag haar bevindingen in.