Werken bij Care4U Kraamzorg

Werken bij Care4U Kraamzorg betekent een uitdagende baan in een hechte organisatie met persoonlijke aandacht. Een baan vol mooie momenten in de kraamzorg met persoonlijke aandacht voor jou.

Bij Care4U Kraamzorg krijg je de kans je verder te ontwikkelen door middel van bijscholingen.

Zelfstandige kraamverzorgende

Zelfstandige kraamverzorgende kunnen zich altijd aanmelden. Als zelfstandige bepaalt u zelf of u een zorg wel of niet wil doen.

Kom werken bij ons

Loondienst

Heeft u interesse om bij Care4U Kraamzorg in loondienst te werken? In tegenstelling tot een ZZP’er bent u altijd voorzien van een vast salaris.

Aanmelden

Heeft u interesse om zich aan te melden als zelfstandige bij Care4U Kraamzorg of om in loondienst te werken?U kunt zich bij Care4U Kraamzorg aanmelden door contact op te nemen met Care4U Kraamzorg via 030-6351328. U kunt ons ook een mail sturen met daarin een motivatiebrief en bijgevoegd uw CV. De mail kunt u sturen naar info@care4u-kraamzorg.nl.

‘Het is niet altijd leuk om 4 uur in de nacht uit je bed gebeld te worden. Maar als je dan getuige mag zijn van de geboorte van een prachtig mensje, dan ben je dat heel snel vergeten.’ Kraamzorg is het mooiste vak!